Да ли би и данас ово били скандали?

B92
Да ли би и данас ово били скандали?

Изгледа као да нам данас не понестаје скандала, међутим, да ли би скандали из прошлости и данас били окарактерисани као такви?

Наслови у новинама у вези са Холивудом долазе и пролазе, међутим, оно што знатно дуже привлачи пажњу, како медија тако и читалаца, јесу скандали.

Ингрид Бергман је избачена из САД након што је добила бебу са ожењеним глумцем

Шведска глумица Ингрид Бергман је 1950.године починила ултимативан биолошки гријех. Њена веза са режисером Робертом Роселинијем током снимања филма „Стромболи" потресла је цијелу Сјеверну Америку када је глумица из „Казабланке" затруднила са његовим сином док је још била у браку са зубаром Петером Линдстромом.

Прошле су године прије него што јој је био дозвољен повратак у САД.

Џери Ли Луис се оженио са тринаестогодишњом рођаком

Чувени пјевач Џери Ли Луис оженио се по седми пут 2012. године. Међутим, брак који је био одговоран за скандалозне написе у новинама десио се 12. децембра 1957. године када се оженио по трећи пут – са својом тринаестогодишњом рођаком Мајром Гејл Браун.

Убрзо потом његова каријера је наишла на проблеме а рок звијезда је постала обиљежена након скандала.

Еди Фишер се разводи од Деби Рејнолдс, вјенчава се са Елизабет Тејлор

Комплетна Америка била је у шоку када се Фишер развео од омиљене личности нације како би се удао за прелијепу глумицу Елизабет Тејлор.

Његова каријера практично је била завршена у тренутку када је тражио развод од Деби Рејнолдс.

Рок Хадсон – тајни геј живот у Холивуду

Иако глумац никада није јавно признао да је геј, гласине нису престајале да се појављују. Заједно са Хадсоном, велики број глумаца из Холивуда био је јако тих када је њихово сексуално опредијељење у питању како не би упропастили своје каријере.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана