Чувена Српкиња се удала за богатог Арапина и родила му насљедника

ГС
Foto: Printscreen/instagram

Бивша манекенка Аника Божић Ал Сарај, удајом за арапског бизнисмена Јусуфа Ал Сараја постала је једна од најбогатијих Српкиња. Јусуф је родом из Палестине, а пар живи на релацији Париз-Каиро.

Упркос томе што важи за неког ко живи на високој нози, она није типична жена богаташа. Наиме, Аника никада није хтела да одустане од каријере, те и даље сама зарађује. Покренула је свој модни блог, а пише и колумну за један модни магазин. Кад год јој обавезе то дозволе, Аника долази у Србију и посећује породицу и пријатеље.

Са Јусуфом је добила сина Омара, којег поносно истиче на Инстаграму, а који је већ прикупио доста симпатија.

Након завршених студија на Факултету политичких наука, наставила је школовање на универзитету Марагони у Паризу, а 2010. године упознала је свог садашњег мужа преко заједничких пријатеља, а како је једном приликом истакла није била одушевљења са њим на прву, али јој се временом допао..

"Јусеф ме је запросио на невероватно оригиналан и романтичан начин. Кренули смо у ноћно разгледање Париза и у једном моменту возач је зауставио аутомобил и замолио ме да изађем јер има поруку за мене. На билборду сам угледала питање: ‘Да ли би се удала за мене?' Тај тренутак никада нећу заборавити, признајем да сам се збунила и да ми је требало неколико минута да гласно изговорим ‘да'", испричала је својевремено за Хелло!

Аника је након порођаја променила поглед на свијет, а самим тим, промијенили су се и њени приоритети.

"Мајчинство ми је променило приоритете, а самим тим и поглед на свет. Отвара се нова перспектива и то је можда најлепше животно искуство. Дани су пуни изазова, али и неизмерног задовољства", била је искрена Аника.

На њеном Инстаграму могу се видети фотографије на којима све пршти од луксуза, а бивша манекенка је многим женама модна инспирација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана