Чувена порно глумица српског поријекла глуми - обучена!

Blic.rs
Чувена порно глумица српског поријекла глуми - обучена!

Америчка порно-глумица српског поријекла Џесика Стојадиновић Stoya (29) боравила је два дана у Србији због проба за филм „Едерлези рисинг” Лазара Бодроже.

У складу са својом новом „озбиљном” улогом, Stoјa се упристојила и похвалила се да је током кратког боравка у Београду пила ракију и посјетила историјске споменике. Редитељ је тек сад срео ову добитницу два порно-оскара иако је још прије годину дана са сарадницима дошао на идеју да је ангажује за филм и отад с њом интезивно комуницира.

- Стоју сам први пут сада видео уживо и врло сам задовољан костимографским и глумачким пробама које смо одржали. Она је интелигентна и занимљива особа с којом је задовољство причати о свему - од политике до глуме - рекао је Бодрожа за „Блиц”.

Редитељ каже да су Стоји велику подршку пружили сви његови сарадници јер су свесни да она нема искуства у овом глумачком домену, иако је врло призната у порнографији.

- Она је навикла да снима филмове за одрасле и јесте атрактивна идеја да буде у филму који је друге врсте. Stoya показује велики потенцијал и озбиљно приступа послу, тако да једва чекамо да почне снимање - каже Бодрожа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана