Црногорци протјерали Десингерицу: Мора да напусти земљу одмах

Вијести.ме
Црногорци протјерали Десингерицу: Мора да напусти земљу одмах

ПОДГОРИЦА - Београдски репер Драгомир Деспић (31), познатији под музичким именом Десингерица, мора да напусти Црну Гору јер му је Управа полиције привремено отказала боравак у Црној Гори.

Према незваничним информацијама Вијести, Деспић није имао уредну дозволу за рад али ни пријављено боравиште на Црногорском приморју, гдје је овог љета наступао готово сваке вечери. 

Друга кућа

- Жао ми је што се синоћ нисмо видели на Топ Хилу, јер сам имао неких папирошких проблема. Будва и Црна Гора су моја друга кућа и наравно да нећемо да кршимо законе те државе - написао је Деспић на друштвеним мрежама.

Музичку каријеру почео је 2022. године и за кратко вријеме придобио је пажњу млађе публике али и регионалних медија.

Због контроверзних наступа овог љета често су се могли чути јавни позиви да се Деспићу забрани наступ у Црној Гори због "промоције погрешних вриједности".

Огласила се и потпредсједница Опшине Будва

Крајем јула, послије наступа гдје је, поред ударања патиком по глави, "пљувања", уврстио и рендање качкаваља по публици, огласила се потпредсједница Опшине Будва Јасна Докић, која је тражила да се београдски извођач забрани у Будви.

- Морамо поставити јасне критеријуме када су у питању догађаји који се одржавају у нашем граду, - изјавила је потпредседница општине Будва, те додала да "поруке и вриједности” које пропагира поменути извођач сматра крајње непримјереним и недопустивим. Град Будва је град који подржава различитости, али непримјерено понашање никада неће толерисати и неће допустити да се такве поруке пласирају нашој омладини - рекла је тада она.

Њен апел нису услишили будвански угоститељи јер је Десингерица наступао готово сваког дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана