Црно-бијела класика завладала црвеним тепихом ФОТО

Агенције
Црно-бијела класика завладала црвеним тепихом ФОТО

Доминантне боје на синоћњој додјели награда Удружења драмских умјетника САГ биле су црна и бијела, а за класичну комбинацију опредијелио се највећи број глумица које су прошетале црвеним тепихом од Никол Кидман, Наоми Вотс, преко Сигурни Вивер, Џулијен Мур и Софије Вергаре.

Клер Дејнс

Новопечена мама Клер Дејнс појавила се у црној хаљини модне куће "Живанши" са графичким детаљима на шлицу. Једноставна хаљина на једно раме тако је добила потпуно нови и необичан изглед, а глумица је показала да је већ вратила дјевојачку линију.

Сигурни Вивер

Баш како и приличи њеним годинама Сигурни Вивер одлучила се за једноставну дугу црну тоалету са детаљима око рамена који су подсјећали на старогрчке тоге.

Наоми Вотс

Харизматична аустралијска глумица носила је романтичну чипкану хаљину модне куће "Маркеза", а сјајни детаљи додатно су истицали њену порцеланску кожу. Будући да је Наоми Вотс ситнијег раста крој хаљине савршено је издуживао њену фигуру.

Никол Кидман

Још једна аустралијска звијезда појавила се на црвеном тепиху у гламурозној и секси хаљини дјело дизајнерке Вивијен Вествуд. Тамно тегет чипка на црној подлози одлично је пристајала риђокосој глумици.

Софија Вергара

Латино љепотица поново је акцентовала своје бујно попрсије у хаљини од сатен свиле дизајнерке "Доне Каран", а боја слоноваче одлично се слагала уз њен маслинасти тен.

Џенуари Џонс

Џенуари Џонс спојила је неспојиво са хаљином дизајнера прабал Гурунга јер је уз сведену хаљину носила драматични црвени кармин и пост-панк пунђу.  

Џулијан Мур

Џулијан Мур појавила се у веома смелој хаљини из креативне радионице "Шанел". Уз сирена крој и цвијетне детаље концентрисане на самом репу хаљине, глумица је показала и дубок деколте и своју изузетно витку линију. 

Кери Вошингтон

Модна кућа "Родарте" направила је одличну корсет хаљину за младу глумицу. Све на једном мјесту и чипка и актуелне нитне и бијела боја одлично су изгледали на лијепој Кери.  

Тина Феј

Комичарка Тина Феј одлучила се за веома ефектну црну корсет хаљину једног од омиљених холивудских креатора Оскара де ла Ренте. Осим рамена и груди, метални каиш нагласио је и глумичин витак струк те цијелој комбинацији дао додатну дозу гламура.  

Џулијана Маргилис

Звијезда телевизијских серија Џулијана Маргилис у једном од екстравагантнијих издања и то захваљујући креатору Чаду Ралфу Ручију. Рајф на коси и одсуство сувишних детаља још више су истакли занимљив крој хаљине,а глумици би се једино могла замјерити нешто блеђа шминка. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана