Чланица посаде суперјахте открива најбизарније захтјеве милионера

GS
Foto: Instagram

Чланица посаде суперјахте открила је тајне богатих, укључујући и најчуднији захтјев који је добила

Жизел Азуета доспјела је на насловнице прије неколико мјесеци након што је открила како је заправо радити за милионере и милијардере, а сада се вратила с више сочних детаља. Ова 39-годишњакиња је први пут кренула у индустрију суперјахти прије неколико година, након што ју је пријатељ позвао да види једну, преноси The Sun.

Али, радити за људе који имају превише новца понекад може бити прави изазов, с много чудних захтјева. "Испричаћу вам причу о најбизарнијем захтеву који ми је икада упутио милионер... да припремам ствари за кућне љубимце", рекла је Жизел. "Једном су гости путовали са својим псом, а упитник који им је послат тражио је податке о љубимцу". "Гости су написали да желе да свако вече печемо одрезак за псећу вечеру. Кувару је такође напоменуто да пази јер пас пије само флаширану воду и такође, као додатни задатак - неко је морао псу да трља уши док је јео", додала је Жизел, те се нашалила: "У следећем животу желим да будем богат пас, одлучила сам".

Други пут је други милионер тражио да им се када напуни флашираном водом. Присјетила се: "Једном смо имали госте, а жена је тражила да јој напунимо каду водом. Али, не било којом водом - флашираном водом. Трошили смо око 400 флаша дневно током тог путовања због пијења и прања, било је лудо".

Жизел је у садашњој улози задужена за ентеријер јахте и односе с гостима. Рекла је: "Ја сам задужена за све куповине за посаду, листу преферираних гостију, куповину украса и погодности за госте. Волим да планирам догађаје и тематске вечери! Али, такође морам да надзирем хостесе у перионици и домаћинству, као и да будем задужена за администрацију и рачуне јахте".

За свакога ко жели да крене у индустрију, Жизел каже да вас то тера да растете као особа и постајете изузетно независни. Додала је: "Доста познајете себе будући да проводите пуно времена сами са собом. То је врло добро плаћена индустрија, а такође је и врло површна индустрија. Али, сва невјероватна мјеста, погледи, заласци сунца, пријатељи с којима радите из различитих дијелова свијета, чине све то вредним труда. Посада постаје ваша породица".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана