Читаоци желе Aну Ивановић

Глас Српске
Читаоци желе Aну Ивановић

Бројни тениски фанови широм свијета изразили су жељу да на насловној страни специјалног броја магазина ESPN виде голу српску тенисерку Aну Ивановић.

Поред ње главни фаворит за насловницу је Каролина Вознијацки, а љубитељи тениса били су одушевљени октобарским издањем америчког магазина, који је без крпица представио Серену Вилијамс, и пожељели су да у истом издању виде сексепилну Српкињу или Данкињу. Прва тенисерка свијета Серена Вилијамс позирала је гола за насловницу магазина ESPN и те фотографије су добро прихваћене. Тениска шампионка своју уобичајену спортску одјећу заменила је "Евиним одјелом". Симпатична 28-годишњакиња на себи нема ништа осим неодољивог и самопоузданог осмијеха, па се чини да сјајно прихвата своје тијело, упркос томе што је, не тако давно, изјавила да није задовољна својим боковима, јер сматра да су прешироки, као ни мишићавим рукама.

Послије објављивања да ће ова утицајна америчка медијска кућа сљедеће године издати ново посебно издање ESPN, листа који у слободном преводу на српски језик носи назив "излагање тијела" (The Body Issue), почеле су спекулације ко би могао да се нађе на насловној страни идућег броја. Главне кандидаткиње како спортских фанова, тако и маркетинг стручњака широм свијета су Српкиња Aна Ивановић и Данкиња Каролина Вознијацки. Према незваничним информацијама, њихове жеље требало би да услиши и уредништво овог тиражног магазина. Иначе, осим Серене Вилијамс, која је позирала као од мајке рођена, обнажени или скроз наги пред фотографе су стали и бројни познати амерички спортисти, а међу њима и триатлонка Сара Рајнерстин, која нема лијеву ногу. Претходни број специјалног издања магазина ESPN је у продаји од 9. октобра. Није тачно познато када ће изаћи нови број, али сви са нестрпљењем очекују да се на првој страни појави Aна Ивановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана