Чисто злато и сексепил на ревији Викторијас сикрета

Агенције

Модна кућа "Викторијас сикрет" приредила је у Лондону велики модни спектакл. Њихова ревија је испунила сва очекивања. Прелијепе креације Суракана Кана, грандиозне манекенке и раскошна писта, тако изгледа када "Викторијас сикрет" одлучи да помјери границе.

Ревија је била подијељена у шест дијелова названих: Gilded Angels, Exotic Traveler, Dream Girl, university of Pink, Fairy Tale и финале Angel Ball.

Отворила ју је Бехати Принслу од главе до пете у злату, а након ње пистом је прошетала Карли Клос, носећи крила од 18-каратног злата, најскупљи комад који је за бренд икад израдио дизајнер Серкан.

А онда су приказани грудњаци толико луксузни да им требају тјелохранитељи. Сваки је процијењен на два милиона долара, а носиле су их манекенке с најдужим стажом Адријана Лима и Алесандра Амбросио.

На ревији "Викторијас сикрета" Адријана Лима је била најзапаженија. Бразилска манекенка је главна звијезда у чувеној групи манекенки. Лијепа Адријана је имала свој дио и у промовисању колекције црног веша "Викторијас сикрета". У црној чипки дошли су до изражаја сви њени атрибути.

Осим љепоте и згодног тијела, Лиму краси и невјероватна харизма. За најспектакуларнији дио сјајне ревије биле су задужене ове двије даме, Адријана Лима (33) и Алесандра Амбросио (34) и даље су незамјенљиве. Иако су носиле брусхалтере вриједне два милиона долара, рекорд и даље држи Жизел Бундшен, која је 2000. на писти прошетала грудњак који је коштао чак 15 милиона долара.

Пистом је прошетало 47 манекенки и то два пута, да би камера забиљежила сваки угао. Ревија је била и прави музички спектакл. Наступали су Тејлор Свифт, Ед Ширан, Аријана Гранде.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана