Чистили кокошињце на путу до славе!

Ало
Чистили кокошињце на путу до славе!

"Пут до славе и богатства, Пут до трона одувијек је био исти, од искона...". И баш као у старој песмипутдо славе био је посут трњем за најпознатије холивудске звијезде јер нико се није родио као глумац са А листе, који зарађује и до 50 милиона долара по филму. открива којим се пословима бавило 10 холивудских звијезда. Ово сигурно нисте знали о својим љубимцима.

Род Стјуарт - Гробар!

Прије него што је Род (67) својим британским акцентом шармирао публику, радио је као гробар на гробљу Хајгејт у Лондону. "Надао сам се да ће ми то помоћи да пребродим страх од умирања и ноћне море које сам имао као тинејџер", рекао је он.


Вупи Голдберг - Секс оператер!
Вупи (56) је радила као шминкерка у погребном предузећу и као секс оператер: "Тада сам била млада. Сада би ми људи препознали глас преко телефона", открила је.


Хју Џекмен - Кловн!
Џекмен (43) је показао таленат за комедију док је радио као кловн. Зарађивао је 50 долара по наступу. "Волим да правим будалу од себе. Три године сам то радио", рекао је он.


Метју Меконахи - Чистач кокошињца!

Метју (42) је радио један од најпрљавијих послова. Био је чистач кокошињца у Аустралији док је био на размјени студената. "Размјена студената је одличан начин да се путује свијетом, а новац мора да се заради", изјавио је Меконахи.


Мик Џегер - Портир у лудници!
Прије каријере у "Ролингстонсима", Мик (69) је док је студирао радио као портир и носач кофера у болници за менталне болести "Бексли" у Лондону. Зарађивао је 90 шилинга недељно, што је далеке 1961. године било око 52 долара.


Силвестер Сталоне - Чистач кавеза!
Сталоне (66) је снимао порниће под надимком Италијански Пастув, а док је чекао да успије у филмској индустрији, чистио је кавезе са лавовима у зоо-врту у Централ парку у Њујорку.


Патрик Демпси - Жонглер!
Да Демпси (46) има мирне руке видјели смо у "Уводу у анатомију", гдје глуми др Шепарда. Прво занимање у 15. години му је било професионални жонглер. Такмичио се и на једном турниру, гдје је освојио друго мјесто.


Бред Пит - Возач стриптизета!
Бред (48) је возио стриптизете. "Мој посао је био да их лимузином одвезем на момачке забаве и покупим новац. Пуштао сам им музику и хватао одјећу", открио је Пит.


Меган Фокс - Џиновска банана!

Меган Фокс (26), једна од најсексепилнијих глумица и манекенки данашњице, носила је својевремено костим џиновске банане док је радила у једној продавници шејкова на Флориди. "Био је то једини прави посао који сам икад радила", открила је Меган недавно гостујући у једном ТВ шоуу. Црнокоса глумица, која је играла у "Лошим момцима" и "Трансформерсима 2", тренутно је у другом стању и очекује принову са мужем и колегом Брајаном Остином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана