Чиста патологија на “Фарми”

Агенције
Чиста патологија на “Фарми”

Београд - Да ли због затвореног простора и изолације или нечег другог, тек фармери - патолошки лажу, патолошки воле, патолошки се свађају и патолошки су љубоморни, преносе агенције.

Филип Панајотовић, дечко старлете Станије, управо посљедњих дана показује ово посљедње.

Као и његов риалити претходник Немања Стевановић, Филип патолошком љубомором гуши своју дјевојку.

Гдје је Станија погледала, шта је рекла, кога је и како пољубила - тиме се по цијели дан бави Филип.

Сви се сјећамо момената у којима је Немања истраживао да ли је Милена пољубила Владу Станојевића у образ или у уста... с чиме су се спрдали како укућани, тако и гледаоци.

Филип Панајотовић, такође, не може да издржи чак ни игру вјенчања и прве брачне ноћи у којој је Станија са другим мушкарцем.

Ни патолошки лажови не недостају на имању.

Сви се сјећамо свађе између Гоце Божиновске и Весне Ривас када је Ривасова оптужила пјевачицу да је због љубави према Шијану својевремено хтјела да се убије, па је с вјешала скинула свекрва.

То је разбјеснило Божиновску која се у дјецу заклела да ова лаже, те је најавила тужбу.

Ера Ојданић је и у естрадним кулоарима познат као велики лажов, па с времена на вријеме одвали неку глупост, да би скренуо пажњу на себе.

Патолошки се лаже и када је у питању скривање хране и алкохола, па, иако има више од десет штекова на имању, сваки од фармера ће се заклети да не крије ништа.

У категорију патолошке свађалице, поред горепоменуте Весне Ривас, убраја се и Зорица Марковић, која је због болесне жеље да се са свима беспотребно свакодневно свађа, пала и у искушење да физички нападне Станију, те је избачена с имања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана