Ћиро Блажевић: Тито је глумио фрајера, а бојао се Јованке

Агенције
Ћиро Блажевић: Тито је глумио фрајера, а бојао се Јованке

Загреб - Прослављени тренер Мирослав Ћиро Блажевић рекао је за хрватске медије да је Јосип Броз Тито глумио мангупа а да се уствари плашио своје супруге Јованке Броз, преносе агенције.

Блажевић је коментарисао велики успјех књига “Педесет нијанси сиве” и “Три боје црне”, које говоре о женској сексуалности и мушко-женским односима из посебног угла.

- Жене, колико год ми  мангупи хтјели да буде другачије, оне су најважније на свијету. Сви велики џекови потпали су под утицај жена, чак и велики Маршал. Показало се да је заправо био папак и да је страховао од Јованке. Доланц и Љубичић морали су да га чувају од ње, да је не укока. Био је апсолутни папак. Ја сам одмах и то само по једној слици видио, по начину на који је гледа, да су му пуне гаће а да је она у ствари газда. Е то што се онда само наслућивало данас се јасно види - рекао је о Титу Мирослав Блажевић.

За књиге попут “Три боје црна”, Блажевић каже да је нормално да привлаче масовну публику, јер о табу темама говоре на досад незамисливо отворен начин.

Жене желе читати о себи у новој улози.

- Жене су газдарице и то је то - каже  Блажевић, који је увијек тврдио да није такав швалер како се о њему говори, него обрнуто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана