Ципеле побједника Еуросонга папрено плаћене

ГС
Ципеле побједника Еуросонга папрено плаћене

Група "Манескин" побиједила је у финалу Еуросонга, популарнија је из дана у дан, те медији још увијек брује о фронтмену Дамиану Давиду, рокеру који је наступао у штиклама.

Наиме, Италијан је за сценски наступ одабрао кожне костиме, а Дамиан је за ову прилику обуо вртоглаво високе потпетице о којима се и даље прича - како и не би, када је само за њих издвојио преко 1.600 евра, преносе медији.

У питању су чизме једног познатог свјетског бренда, чијим су комадима вјерне бројне јавне личности широм свијета.

У финалу Еуросонга, као и након проглашења побједника, Италијан Дамиан је у својим скупоцјеним потпетицама плесао на бини, скакао, али их и приликом побједничке конференције поносно показао када је ногу подигао у вис, а слика је обишла све друштвене мреже.

Подсјетимо, Дамијано Давид, фронтмен овог италијанског бенда, заинтригирао је многе у финалној ноћи у преносу уживо јер се сагнуо до стола па су многи мислили да шмрче кокаин. То је демантовао одмах на побједничкој конференцији за медије, али како се нагађања нису зауставила, добровољно је отишао на тест на дроге.

На ове спакулације је убрзо "стављена тачка". Резултат теста био је негативан, па су организатори Еуросонга ту вијест одмах објавили и рекли како сада више нема мјеста нагађањима јер све имају "црно на бијело".

Жао им је што је уопште таква прича дошла у фокус збивања поред наступа побједника и њихове пјесме, преноси Телеграф.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана