Цио свијет прича о њој

Агенције
Цио свијет прича о њој

Кад се појавила на свечаном пријему предсједника Америке, сви су занијемили. Ова жена изгледа фантастично.

У посљедњој години мандата, амерички предсједник Обама у друштву супруге Мишел Обама посјетио је Аргентину гдје их је дочекала лијепа супруга аргентинског предсједника којој је пошло за руком да модно надмашити прву даму Америке.


Згодна Јулијана Авада одушевљава помало нетипичним модним комбинацијом за прву даму, а успјела је и да приволи амерички Вог који је назива савременом верзијом Џеки Кенеди.

Приликом посјете америчког предсједничког пара прва дама Аргентине презентовала је свој истанчан модни укус којим је чак и Мишел Обаму успјела да гурне у други план.

Ова модерна 41-годишња Аргентинка Обаму и породицу је дочекала у дивној бијелој комбинацији од главе до пете чију је бијелину разбила торбом боје коњака и ефектним каишом.

За вечерње издање Јулијана Авада одабрала је бљедоплаву хаљину до кољена, украшену свјетлуцавим детаљима и звонцастим кројем сукње. За сличну хаљину идентична кроја одлучила се и Мишел Обама, али захваљујући елегантном стилу који носи на тако лежеран начин, прва дама Аргентине овај је пут је модно доминирала.

Јулијама Авада је трећа супруга аргентинског предсједника, а њој је то други брак. У вези су од 2009., а упознали су се у теретани, у аристократској четврти Барио Паркуе гдје обоје живе.

Због ње је Макри, бивши градоначелник Буенос Аерса, оставио тадашњу дјевојку. Вјенчали су се 2010., а годину дана касније родила им се кћерка Антонија.

Лијепа прва дама позната је у аргентинском високом друштву, а десет година била је у вези с белгијским грофом Бруном Лаурентом Барбиером са којим има кћерку Валентину.

"Нисам се заљубила у Мауриција на први поглед, али чим смо почели да излазимо, одмах сам знала да је он љубав мог живота", рекла је лијепа Јулијана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана