Цио свијет је чекао помирење, али сада се стварно разводе

Агенције
Цио свијет је чекао помирење, али сада се стварно разводе

Иако се чинило да ће пар пребродити све проблеме, Џенифер Гарнер и Бен Афлек поднијели су папире за развод брака.

Џенифер и Бен су се упознали 2001. године на снимању филма „Перл Харбор", а затим су се опет спојили на снимању филма „Даредевил" двије године касније. Ипак, везу су отпочели тек 2004. године.

Годину дана касније вјенчали су се на приватној церемонији на којој је присуствовало само двоје људи. Заједно имају троје дјеце, а Бен је често истицао како је љепотица "вратила његов живот и каријеру на прави пут".

У браку су провели 12 година. Међутим, након прославе десетогодишњице брака објавили су да се разводе, а тајне су почеле да испливавају једна за другом.

Тако смо сазнали да ју је Бен често варао, а посљедња превара га је коштала брака када се „спетљао" са дадиљом своје дјеце Кристин Узунијан. Он је те написе демантовао, али је његова супруга индиректно признала у једном интервјуу да је то тачно.

"Били смо раздвојени мјесецима прије него што сам сазнала за дадиљу", рекла је.

Уз то, Бен је познати зависник од коцке, али и алкохола, а недавно је поново завршио на рехабилитацији након које се захвалио супрузи на безусловној подршци коју му даје.

Договорили су се да ће дијелити заједничко старатељство над дјецом, а наводно је Џенифер била та која је направила први корак да се званично и разведу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана