Цијена улазница за турнеју Криса Рока нагло скочила, потражња никад већа

ГС
Foto: Танјуг

Потпуно неочекивани инцидент на овогодишњој додјели Оскара довео је у фокус свих дешавања глумца Вила Смита и комичара Криса Рока, а осим што је цијели свијет, бар једном, прегледао снимак шамара, чини се да је исти донио још већу славу познатом комичару.

 Наиме, Крис Рок најавио је повратак на сцену својом првом турнејом након пет година, а за коју су карте, након инцидента на додјели Оскара, забиљежиле рекордну потражњу.

Такође, оно што је занимљиво је и да је цијена улазница за турнеју скочила са минималних 46 долара, колико је била 18. марта, на невјероватних 341 долар послије драме на Оскарима.

"За једну ноћ продали смо више улазница за Криса Рока него током цијелог прошлог мјесеца", саопштила је на свом Твитеру платформа за продају карата ТикПик

Рок чија се каријера протеже кроз више од три деценије, ужива у успјеху као комичар, глумац, писац, продуцент и редитељ.

"Похваљен од стране колега и критичара, Крис Рок један је од најјачих комичара наше генерације".

Улазнице за којима је потражња огромна, још увијек се могу наћи на страницама за претпродају истих.Рокће првенствено извести шест представа у Бостону од 30. марта до 1. априла, а затим у суботу 2. априла званично креће са турнејом приликом које ће наступити у већим градовима широм САД-а укључујући Њујорк, Чикао, Лас Вегас и друге

Подсјећамо, приликом објављивања награда за најбољи документарни филм на овогодишњим Оскарима, Рок се нашалио на рачун фризуре Џејде Смит, супруге Вила Смита, на шта је глумац бурно реагова те ударио шамар комичару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана