Цијели свијет зна за овог Србина: Са Бановог брда отишао у Италију

GS
Foto: Profimedia

Алесандро Егер, српски манекен који се преселио у Италију, био је једна од званица 80. Филмског фестивала у Венецији.

Егер се црвеним тепихом Мостре прошетао у елегантном црном одjелу од плиша, а друштво му је правила његова љепша половина - манекенка Мадалина Дорофтеи.

Судећи по фотографијама и коментарима са црвеног тепиха Венеције, пар је оставио позитиван утисак на све окупљене, а посебну пажњу фото-репортера привукли су њихови страствени пољупци.

Егер се већ 10 година професионално бави манекенством у Италији, а наш народ га обично препознаје по омоту "киндер" чоколадице коју и дан-данас краси.

Поред успешне моделинг каријере, он тежи и ка филмском платну, а није тајна да се 2021. године појавио у филму "House od Gucci".

Овај млади уметник је једном приликом открио да се са 17 година преселио у Италију, а у том периоду радио је и као возач пjевачице Глорије Гејнор.

"Пре Италије сам живео на Бановом брду, где ми још живе другови из краја, са којима сам и даље у контакту. Такође, ту сам увек долазио до 13. године, а онда су ме школа и посао мало одаљили, али чим сам имао прилику, увек сам долазио. Једноставно, то је део моје крви. Имао сам око две или три године, бака је живела на релацији Италија - Србија, те смо ишли аутобусом од једне до друге земље", истакао је Алесандро прије неколико година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана