Четири највећа скандала славних који су обиљежили 2016. годину

Агенције
Четири највећа скандала славних који су обиљежили 2016. годину

2016. годину памтићемо по инцидентима звијезда о којима се данима причало и писало. За неке од њих се чак испоставило да су насилни, што је шокирало читав свијет.

Годинама је безбрижно објављивала селфије на друштвеним мрежама, а онда се одједном нашла усред ситуације налик филмском сценарију. Ким је са својим сестрама дошла у Париз на ревију. Док су се остали забављали у ноћном клубу, Ким је остала у луксузном апартману у центру Париза.


Око 3 сата ујутро, 3. октобра, у Кимину собу упало је петоро маскираних мушкараца. Уперили су јој пиштољ у главу, завезали је а затим су је одвели у купатило и ставили је у каду. Разбојници су јој украли скупоцијен накит и два мобилна телефона. Починитеље полиција још увијек није пронашла.

У то вријеме, њен супруг пјевач Кање Вест на концерту сазнаје шта се догодило и прекида га. Ким се враћа у Америку и повлачи се с друштвених мрежа. Наиме, она је након тога тражила и стручну помоћ, јер је ово била велика траума за њу.

Голи Орландо Блум вози Кети Пери

Глумац и пјевачица нису се од папараца могли сакрити ни на одмору у Италији. Фотографи су тако ухватили и тренутак када је, из неког разлога, Блум из неког разлога одлучио да скине купаћи и провози Кети на дасци за сурфовање. Обожаватељке глумца су за фоткама полудјеле, али им је сметала чињеница да су слике изашле у цензурираном издању.

Али ипак, машту им је заголицала сијенка која се јасно види на Орландовој нози. По њој, многи су закључили да је звијезда "Пирата са Кариба" обдарена, а фотке су покренуле лавину шала на друштвеним мрежама које су трајале данима.

Холивудски миљеници су злостављачи? Иако је година била пуна славних прекида и развода, два су највише одјекнула у јавности.

Бред Пит хтио да претуче Медокса

Глумци Бред Пит и Анђелина Џоли били су у вези 10 година, а у браку двије. Анђелина је изненада предала папире за развод средином септембра па је одмах прешла на борбу за старатељство. Бред се иселио из заједничке куће, али и Анђелина.

Неколико дана након што је свијет шокирала вијест да се најславнији холивудски пар разводи, откривено је да је против Бреда покренута истрага због злостављања своје дјеце. У јавност је процурило да се Бред, наводно, недјељу дана пред развод напио током љета у приватном авиону, на којем је била цијела породица.

Наводно је подивљао и викао на сина Медокса, а неко од свједока је тврдио да је на њега намјеравао и дићи руку. Тај инцидент је, писали су неки медији, наводно био и разлог због којег је Анђелина одлучила да остави Бреда.

Џони Деп гађао телефон Амбер Херд

Када се сазнало да је Амбер Херд у мају предала папире за развод након 15 мјесеци брака са глумцем Џонијем Депом, нико није ни слутио шта ће услиједити у идућим данима. Глумица и манекенка оптужила је Депа за брачно насиље. У јавности је осванула с масницом на оку и тврдила је да јој је Џони у лице бацио мобилни телефон усред жестоке свађе.

Наводно ју је глумац покушао и угушити јастуком. Амбер је објавила и снимак на којој Џони пије вино и урла. У Депову одбрану стале су његове бивше дјевојке и његове колеге, а Амбер се у јавности активирала као борац за права злостављаних жена. Сада се у медијима провлаче по разводу који никако да се разријеши.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана