“Честитке стижу са свих страна”: Славље у дому Марије Килибарде

GS
Foto: Story

Водитељка Марија Килибарда чека прво дијете са изабраником Банетом Вучелићем, а данас има посебан разлог за славље.

Дивним поводом огласили су се њој многи блиски људи на мрежама, уз честитке наравно.

Наиме, Марија данас прославља 44. рођендан, а њена пријатељица и колегиница јој је јавно честитала.

Глумица Анђелка Прпић је на Инстаграму објавила снимак са досад невиђеним сликама на којима је са Килибардом, а уједно јој је послала и поруку.

- Моја посебно велика срчана љубавна дивна мрсна пријатељица данас слави свој 24. рођендан. Волим те - написала је Анђелка, а честитке су се низале.

Иначе, лијепа водитељка донијела је одлуку да се породи у једној приватној клиници у Београду. Она је за порођај већ издвојила позамашну цифру.

- Чим је сазнала да је у другом стању, Марија је одлучила да се породи на једној приватној клиници. Опредијелила се за болницу у коју су ишле многе познате даме и у којој раде водећи начелници гинекологије, а Бане ју је у тој одлуци подржао - прича извор и додаје:

- Свеобухватни пакет који су будући родитељи одабрали коштаће око 5.000 евра. Осим што ће Марија имати свој апартман са свим неопходним стварима, укључујући телевизор, интернет и посебно купатило, као и бокс за новорођенче, имаће и двадесетчетворочасовну његу, али и превентивне прегледе након порођаја, као и третмане за што бржи опоравак од порођаја - прича још извор и истиче да је управо Бане био тај који је наговорио Марију на најбоље могуће услове, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана