Ћерки Елвиса Прислија одузета дјеца због гнусних слика њеног бившег

Агенције
Ћерки Елвиса Прислија одузета дјеца због гнусних слика њеног бившег

Лиса Мари Присли пролази кроз ужасан период у свом животу, јер осим што је у току њена бракоразводна парница, њене ћерке близнакиње одузела јој је социјална служба.

Разлог је што је Лиса пронашла узнемирујуће фотографије и видео записе дјеце на компјутеру њиховог оца. Осмогодишње дјевојчице Финли и Харпер Локвуд сада су под бригом социјалне службе Калифорније, а на суђењу које је заказано у марту биће одлучена њихова судбина.

Лиса Мари (49) наводи да је на рачунару свог супруга Мајкла Локвуда пронашла веома узнемирујуће садржаје.

"Била сам шокирана и престрављена, било ми је мука, осјећала сам се грозно понижено, увређено", навела је она у папирима које је поднела као дио бракоразводне парнице од Локвуда.

Ћерка Елвиса Прислија рекла је и да је полиција Беверли Хилса у рацији у њиховом дому пронашла чак осамдесет Мајклових уређаја које су заплијенили. Ови докази још су у полицији и стручњаци их детаљно анализирају и "чешљају".

"Немам појма шта још може да буде на тим уређајима и плашим се да има још горих слика и доказа", рекла је Лиса Мари.

Мајкл Локвуд (55) је музичар, а он и Елвисова ћерка вјенчали су се 2006. у јапанском граду Кјоту. Раскошна церемонија тада срећног пара коштала је 340 хиљада долара, а од прошлог љета пар не живи заједно.

Присли је од оца наслиједила 300 милиона долара, али тврди да је све потрошила, те да мора да плаћа двије дадиље које надгледају шта се дешава када њен супруг дође да посјети ћерке.

Прошлог мјесеца Локвуд је тражио поништење предбрачног уговора који не предвиђа подјелу имовине. Сада, ипак, Локвуд тражи да му Лиса Мери плати 40.000 долара алиментације мјесечно и 100.000 долара за судске трошкове.

Иако музичар тврди да Присли крије милионе, она каже да једва плаћа адвоката и да од пријатеља позајмљује новац не би ли покрила дугове. Прије Локвуда, Лиса Мари је била удата за Мајкл Џексона и Николаса Кејџа

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана