Ћерка угледног глумца и звијезда порно-филмова: Покајала сам се

Агенције
Ћерка угледног глумца и звијезда порно-филмова: Покајала сам се

Монтана Фишбурн, ћерка славног холивудског великана Лоренса Фишбурна прије неколико година је изјавила да жели да снима филмове за одрасле. Убрзо потом је и снимила први пут под "умјетничким" именом Чипи Ди.

То је било 2011. године, када је постала пунољетна. Годину дана пре тога завршила је у затвору због проституције и због напада на једну жену.

Иако је жељела да буде славна порно-глумица, Монтана је одустала од тога. Сада је стриптизета је једном клубу у Тексасу.

Покајала се због ових животних одлука. "Далеко од тога да охрабрујем људе да уђу у ову порно индустрију. Нећете постати познати или филмска звијезда. Можда ће вам живот постати стварно ужасан. Ако улазите у то, морате ући с чистом главом, иначе ћете се баш покајати", рекла је Монтана.

На питање шта јој је славни тата рекао на њен живот, стриптизета каже, "Рекао ми је да ме се стиди. Мама је рекла само да ме воли. Не причамо о томе сваки дан".

Иначе, Лоренс је својеверемено понудио милион долара порно кући "Вивид" да не објаве филм његове ћерке, међутим, одбијен је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана