Ћерка Мика Џегера живи у стану за социјално угрожене

Агенције
Ћерка Мика Џегера живи у стану за социјално угрожене

Џејд Џегер, најстарија кћерка пјевача "Ролингстонса" Мика Џегера живи у општинском стану који изнајмљује за 150 евра, иако је имовина њеног славног оца процијењена на преко 235 милиона евра.

Од како се прошле године удала за ди-џеја Адријана Филарија, 41-годишња дизајнерка накита Џејд Џегер живи са супругом у једнособном стану, у комплексу који је првенствено намјењен социјално угроженим категоријама.

Стан се налази на јужној страни Темзе, а већину станара чине људи који имају најниже плаћене послове, имају неку врсту инвалидитета, или су бескућници. Занимљиво је да су Џејда и њен супруг чак и своју фирму пријавили на ову адресу. 

И док Џејд и њен супруг станују у маленом општинском стану, имовина њеног оца Мика Џегера процијењена је на преко 235 милиона евра уз велики број некретнина широм Енглеске и свијета. Међутим, Џејд је одавно изјавила да никада неће зависити од очевог новца. Имајући у виду да њена фирма одлично послује као и да је лане продала стан у Лондону за око два милиона евра, те да има кућу на Ибици која је вредна око 3,5 милиона евра, помало је зачуђујуће да је одабрала да живи у стану који плаћа 150 евра мјесечно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана