Ћерка ме је избацила из живота

Агенције
Ћерка ме је избацила из живота

Отац поп звијезде Бијонсе по први пут је проговорио у јавности након прекида пословних и приватних односа са својом ћерком.

Метју Ноулс, који је водио каријеру пјевачице све до посљедњег албума "4", признаје да је очајан због прекида односа са ћерком. Он је такође одоговорио да нема истине у томе да је злоупотребио њене финансије, као и да се нада да је у Џеј Зијевим рукама њена каријера сигурна.

"Никада нисам говорио о овоме. Тешко ми је јако. Једноставно смо једно друго пустили из живота", рекао је Метју за "Сан".

Иако су се споразумно договорили да крену одвојеним путевима, шездесетједногодишњи Метју повређен је због начина на који га је пјевачица "исјекла" из свог живота. Штавише, он још увијек није видио своју унуку Блу Ајви, која има већ 14 мјесеци.

"То није био прекид обичне пословне сарадње, то је био прекид односа оца и ћерке. Изузетно болно за обоје. Ипак, као и увијек трудим се да на све гледам позитивно, па се тако надам да ће се и ово промјенити", закључио је отац популарне пјевачице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана