Кћерка Бреда Пита жестоко понизила оца

ГС
Кћерка Бреда Пита жестоко понизила оца

Најстарија биолошка кћи Брада Пита и Анђелине Џоли, Шајло Жоли-Пит, недавно је шокирала свијет вијешћу да се одриче очевог презимена.

Ову одлуку донијела је чим је прославила 18. рођендан, али нико не може да вјерује на који начин је то објавила. Наиме, Шајло је објавила да се одриче презимена Пит у познатим новинама, Лос Ангелес.

Тамо је открила да је поднела захтев за промену имена у Шајло Жоли а све је морала да изнесе јавно због калифорнијског закона. Наиме, како би судија могао да одобри захтев за промену нечијег имена, правни обрасци морају да буду објављени у новинама месец дана, пише Пеопле.

Јавна објава ужасно је растужила и осрамотила Брада, који не скрива колико му је тешко због ћеркине одлуке. Наводи се и да презиме Брада Пита не носе његова дјеца Вивиене, Захара и Мадоx, иако званично нису покренули процедуру избацивања 'Пит' из свог пуног имена.

Извор близак глумцу раније је рекао да је Шајлоина одлука још један показатељ да је 'изгубио' своју дјецу

- Свјестан је и веома узнемирен због ове одлуке. Никада није био срећнији него кад се она родила. Одувек је желио ћерку - тврди извор.

Брадова највећа подршка тренутно је његова дјевојка Инес де Рамон, која му помаже да преброди породичну кризу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана