Цеци понестало пара

Глас Српске
Цеци понестало пара

Фолк звијезда Светлана Ражнатовић скупила је новац, тачније пола милиона евра, за другу рату дуга држави, а кад до краја децембра буде уплатила ту суму, остаће без динара. Aли буквално. Како поједини београдски медији сазнају из њеног блиског окружења, сав новац од албума она је дала у јулу да би измирила прву рату, а пирати су се потрудили да јој тај албум не донесе још пара, којима се надала.

- Ускоро ће Цеца морати да да пола милиона евра. Новац је сакупила, али ће се за трећу рату тешко снаћи. Имала је огромне трошкове, још увек отплаћује кућу на Кипру, Вељку и Aнастасији тамо мора да уплати нимало јефтину школарину, а прошло је скоро пола године од њеног последњег наступа и веће зараде. Ту су и судски спорови око дела куће који због неизмирених дугова треба да припадне Војиславу Ђурковићу, као и плате за обезбеђење. Aлбум јесте продат у рекордним тиражима, али због пиратерије зарада није ни приближно онолика коликој се надала - наглашава саговорник који је хтио да остане анониман.

Он додаје да због свега тога Цецин тим припрема велику турнеју, па ће она морати добро да "заврне рукаве" по изласку из кућног затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана