Цеци одузимају дио куће због дуга

Глас Српске
Цеци одузимају дио куће због дуга

Светлана Ражнатовић ускоро ће остати без дијела куће у улици Љутице Богдана. Одлуком Првог основног суда, како незванично сазнају поједини медији, донесено је рјешење о продаји прве етаже од око 140 квадрата, којом ће пјевачица намирити дуг према Војиславу Ђурковићу, познанику њеног покојног супруга Жељка Ражнатовића Aркана.

- Пресуду којом је утврђено да је Цеца дужна да Ђурковићу врати позајмицу коју јој је својевремено дао и која је сада са каматама достигла 116.063 евра, донио је Други општински суд. Предмет је после тога стигао у Први основни суд, који је надлежан за извршење и који је донео одлуку да јој буде одузет део куће - каже извор из правосуђа и додаје да датум извршења још није заказан:

- Чека се вештачење којим ће се утврдити вредност стана у коме се тренутно налази њен фитнес центар.

У првом захтјеву који је у јануару доставио суду Ђурковић је тражио да Цеци буде одузет џип "форд екскуржн". Тај захтјев је у међувремену промијенио, јер аутомобил нема потребну вриједност, па се коначна одлука ипак односи на дио куће. Цеца ће морати да плати и судске трошкове од 500.000 динара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана