Цеца прије Аркана лудо вољела фудбалера, а 30 година касније запјевала на свадби његове кћерке

ГС
Цеца прије Аркана лудо вољела фудбалера, а 30 година касније запјевала на свадби његове кћерке

Многи су упућени у детаље велике љубави између Цеце Ражнатовић и Аркана. Међутим, мало ко зна да је пјевачица, прије Аркана, лудо вољела фудбалера.

Наиме, први пјевачицин момак за којег је знала домаћа јавност био је фудбалер Владан Лукић, а медији су писали да је управо њему посветила њен чувени хит “Пусите ме да га видим”.

Љубав између Цеце Ражнатовић и Владана букнула је 1989. године, када је он био познати играч Црвене Звезде, а она пјевачица у успону која је градила каријеру у Београду. Фудбалер је тада имао 18, а она само 15 година.

Помињало се чак и то да су се вјерили и да спремају свадбу, али су се растали 1990., када је Владан отишао у војску.

Владанова кћерка Сара удала се прије неколико година, када јој је на свадби запјевала управо Цеца, а овим поводом пјевачица се осврнула на везу са Лукићем.

– Ја сам дошла овдје преко везе од једно 30 година, када смо се Влада и ја упознали, он је знао на вријеме с ким треба са се забавља, са пјевачицом. Шалу на страну, Сара је жељела да ја пјевам данас. Видим да сте дивно расположени  – прокоментарисала је Цеца Ражнатовић.

Лукић је за вријеме бомбардовања Србије играо у Мецу, у Француској, али није могао да поднесе да игра фудбал док његов народ пати и вратио се у Србију. Након тога је годину дана играо у Грчкој и са само 30 година завршио каријеру, пише Стил Курир.

Он је једни српски спортиста који се на врхунцу своје каријере 1999. вратио у Србију током НАТО бомбардовања и одмах се ставио на располагање војси и био распоређен на положај.

Владан је бивши предсједник Црвене звезде, а његово име скоро се нашло и међу кандидатима за предсједника Фудбалског савеза Србије.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана