Цеца и Мирослав на свадби Додиковог сина нису узели ни евро!

Kurir
Цеца и Мирослав на свадби Додиковог сина нису узели ни евро!

Бањалука - На свадби Игора Додика, сина предсједника Републике Српске, запјевали су "Алегро бенд" и Ацо Пејовић, а микрофона су се латили и Мирослав Илић и Цеца Ражнатовић.

Насљедник првог човјека Српске и његова изабраница, Београђанка Ивана, судбоносно "да су изговорили око 16 сати испод бијелог шатора, који је био постављен на породичном имању надомак БањаЛуке. Свечаном чину присуствовало је више од 500 званица. Међу гостима је била и Цеца Ражнатовић, која се латила микрофона, а за сјајну атмосферу био је задужен "Алегро бенд", као и Ацо Пејовић. Младенцима је запјевала и Ана Бекута, али и Мирослав Илић.  Нико од пјевача предсједнику Републике Српске није узео ни евро.

"Дугогодишњи сам пријатељ с породицом Додик и позвали су ме пре свега као госта. Милетове омиљене песме су 'Наљутићеш ме ти' и 'Божанствена жено'", рекао је Илић прије поласка на вјенчање.

Поред људи са естраде, међу званицама су били Емир Кустурица, Милорад Чавић, као и политичари из региона и Србије.

Први плес уз Слађу

Лукијан Ивановић, учесник "Џ Фацтора", поставио је на друштвене мреже фотографију са свадбе, селфи са пјевачицом "Алегро бенда", Слађом.

"Данас, мајко, Додик жени сина. Мени била велика част младенцима певати и свирати први плес".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана