Ћазимова дјевојка тукла Ану Николић!

Курир
Ћазимова дјевојка тукла Ану Николић!

Будва - Ана Николић је јуче на одмору у насељу Пржно, недалеко од Будве, добила батине које ће дуго памтити!

Наиме, Црногорка Манда Поповић, дјевојка албанског бизнисмена Ћазима Османија Феликса, упала је у собу хотела „Маестрал” у којој се Николићева одмарала и с врата почела да је туче.

Кога ћеш ти да имитираш?!

Према сазнањима "Курира", разлог због којег је Ана претучена јесте тај што је вече прије инцидента у Старом граду у Будви имитирала Поповићеву.

- Манда је са три пријатељице седела у кафићу „Асторија” за столом поред Аниног. С једном пријатељицом је устала и отишла, док су друге две остале да седе - каже наш извор с лица места и додаје:

- Ана је тад одмерила Манду од главе до пете, а онда се насмејала и почела да имитира како хода и држи торбу.

Извор "Курира" наводи да су потом Поповићкине другарице њој дојавиле шта је Ана урадила, што је Манду веома изиритирало.

С обзиром на то да Манда живи у једном апартману хотела „Маестрал”, потражила је сутрадан (јуче) пјевачицу, покуцала јој на врата и кад је Ана отворила, прво ју је вербално напала:

- Клошарко једна, кога ћеш ти да имитираш?!

А онда су услиједили шамари и Николићка је завршила на поду.

Потом је Манда изашла из собе.

"Курир" је позвао Манду Поповић да прокоментарише сазнања до којих смо дошли, али је она остала недоступна до закључења овог издања.

Из извора блиских Ани Николић стиже другачија верзија догађаја.

С ким се Ћазим мува?

- Претходне ноћи у једном клубу Ћазим Османи пришао је Аниној другарици и нешто се с њом дошаптавао, што је довело до инцидента у хотелу. Ана се током дана спремала да се врати у Београд авионом, кад јој је неко покуцао на врата. Она је упитала ко је и чула је одговор: „Собарица”, па је отворила. На вратима је, са сестром, била Манда Поповић, која је почела да виче: „Све ћеш да ми кажеш, с ким се то Ћазим мува” и покушала на силу да уђе у собу - прича извор Курира из окружења Ане Николић.

Ову верзију догађаја потврдила нам је и пјевачица:

- Дошло је до непријатности с том девојком која је помислила да се моја пријатељица мува с њеним дечком Ћазимом. Упала је са сестром у моју собу и захтевала да јој испричам све о томе. Наравно да ме не занима да се бавим таквим причама. Пошто јој нисам дозволила да упадне унутра, дошло је до гуркања и том приликом ме је она огребала - рекла је она.

Тужићу Манду и „Маестрал”

Ана Николић је у изјави "Куриру" најавила подношење тужбе.

- Такво нарушавање мира и приватности одмах сам пријавила полицији јер не дозвољавам да ме било ко узнемирава. Тужићу све актере ове приче, укључујући и хотел „Маестрал” - огорчена је Николићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана