Чавић у љубавној вези са колегиницом

Глас Српске
Чавић у љубавној вези са колегиницом

Најбољи српски пливач Милорад Чавић однедавно је у вези са колегиницом, пливачицом Мирославом Најдановски. Новопечени пар примијећен је прије неколико дана на ручку у "Мекдоналдсу" у Новом Београду, гдје су осим заљубљених погледа дијелили и храну из истих тањирића, не скривајући се од погледа знатижељника.

Послије ручка пар се заједно упутио у правцу Чавићевог стана. Познато је да Чавић већ неко вријеме тренира у Италији код чувеног стручњака Aндреа ди Нина, а однедавно му се придружила и Мирослава, што је одмах изазвало спекулације да између двоје колега постоји нешто више.

Прије романсе са Мирославом, Чавић је био у вишегодишњој вези са одбојкашицом Иваном Ђерисило, те је очигледно да је атрактивни пливач слаб на спортисткиње. Милорад и Ивана више пута су раскидали и мирили се, а крају њихове везе кумовале су и различите професионалне обавезе.

Иако је често изјављивао да намјерава да се ожени Српкињом, Чавић никада за медије није желио да говори о свом приватном животу и дјевојкама са којима су га повезивали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана