Чарли Шин пријетио малољетној кћерки

Агенције
Чарли Шин пријетио малољетној кћерки

Бивша жена Чарлија Шина, Денис Ричардс тврди да је он издао властиту дјецу тако што је одустао од фондације коју је основао у њихово име и која им је гарантовала да ће имати дом.

Глумица је суду доставила документа из којих се види да је Чарли Шин (50) обећао Денис Ричардс (44) да их, уколико се она усели у кућу коју је он купио за њу и дјецу, неће избацити.

Она је рекла да се није хтјела с дјецом доселити због проблематичног односа с њим, али пошто јој је признао да болује од HIV-а и да се боји смрти, те жели поправити однос с дјецом, она се сажалила.

Денис тврди да је Чарли у протеклих неколико година постао јако агресиван и непријатељски расположен према њој и дјеци те да је малишанима, баш прије Божића 2013. године, рекао како ће све њихове поклоне дати бескућницима. Тада је, наводно, почео пријетити и да ће их избацити из куће.

Након тога глумица је начула разговор који је Шин водио с кћерком Лолом у којем је дјевојчицу називао погрдним именима, те викао на њу и пријетио јој да ће убити и њу и њену мајку.

Када их је Чарли на крају избацио из поменуте куће, она тврди да је прекршио њихов договор, те је она тада изнајмила кућу коју плаћа 26.000 марака мјесечно и сада тражи од суда да натјера Чарлија да јој исплати 4,2 милиона марака за куповину нове куће.

Шинови адвокати кажу да он већ плаћа алиментацију, школу за дјецу и остале трошкове, али да то глумици није довољно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана