Чарли на одмору са шест манекенки

Глас Српске
Чарли на одмору са шест манекенки

Након што је у децембру прошле године ножем напао своју, ускоро бившу, супругу Брук Милер, због чега је завршио у затвору, али и на рехабилитацији, глумац Чарли Шин отишао је на одмор са шест манекенки. Током тродневног одмора у својој вили на Белизеу, гдје је допутовао приватним авионом, Чарли се, упркос судској одредби да се клони алкохола и дроге, пијан и дрогиран забављао са чак шест манекенки за доње рубље.

- Није ми јасно како човјек може да конзумира толико алкохола и остане при свијести. Он има 45 година и изгледа стравично, али био је у друштву шест фантастичних манекенки у бикинијима које су дословце плазиле по њему, што је и те како побољшало његову појаву - казао је један од свједока његовог одмора.
- Искрадао би се у хотелску собу са једном по једном манекенком, понекад и са њих неколико, а сваки пут кад би се вратио у друштво, био би знатно боље воље. Нисам лично видио да конзумира дроге, али за некога ко је био толико пијан, имао је поприлично раширене зјенице - додао је свједок.

Прошле седмице глумац је поновно завршио на насловној страни таблоиди када је го, пијан и дрогиран демолирао хотелску собу након што га је покрала порно звијезда с којом је провео то вече. Пријатељи глумца сада тврде да Чарли "намјерава да се отријезни", због чега је ангажовао и "тренера који ће му помоћи да задржи присебност".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана