CarGo:Немања Видић са породицом уживао у ресторану W Sushi

Танјуг
CarGo:Немања Видић са породицом уживао у ресторану W Sushi

БЕОГРАД - Недавно отворени ресторан W Sushi у Галерији Београд поново је угостио још једну интернационалну звијезду, Немању Видића једног од најпознатијих штопера на свијету, саопштио је CarGo Батлер.

"Данас смо имали велико задовољство да угостимо нашег познатог репрезентативца Немању Видића и његова два сина. Немања је велики познавалац јапанске кухиње, тако да су наши кувари имали изазован задатак" рекао је менаџер ресторана Никола Ковачевић.

Додао је да верује да су оправдали очекивања и да су Видићи после конзумирања веома укусних туна татакија, блек кода и бројних суши ролница, обећали да ће поново посјетити овај ресторан.Главни шеф кухиње Патерно Цатало рекао је да је услуга ресторана W Sushi увијек на истом нивоу, јер се за сваког госта једнако труде, али да им је била велика част да кувају за легенду као што је Немања Видић.

"Зато је увијек посебно задовољство када нас баш овако искрено похвале. Драго ми је да је Немања са својом дјецом посебно уживао у месу супи, ролницама, блек коду и туна татакију. Чињеница да није хтио ништа слатко, већ још једну порцију туна татакија много говори", рекао је он.

Немања се стрпљиво сликао са одушевљеном млађом генерацијом, а посебно се поздравио са конобарима и куварима који су га угостили, наводе из ЦарГо Батлера.

Додају да је недавно један од најпознатијих диџејева на свијету, творац популарних хитова "Tuesday", "My life is going on" i "Friday night" Бурак Yетер, посјетио Србију и отворио нову локацију популарног ресторана W Sushi  када није крио одушевљење због првокласне трпезе, гостопримства особља, али и енергије самог Београда и Србије.

Поред посјете, љубитељи јапанске кухиње, могу да поруче храну из овог ресторана и преко ЦарГо Батлера уз одличне акције и јединствене погодности, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана