Чабаркапу тужили због отмице кћерке ФОТО

Курир
Чабаркапу тужили због отмице кћерке ФОТО

Београд - Љуба Пантовић се удружила с бившим супругом Карађорђем Суботићем и његовим братом Србољубом како би кћерку Александру одвојила од Александра Чабаркапе, с којим се боди-билдерка забављала до уласка на “Фарму”, преноси “Курир”.

Она је у ријалитију мислила да су и даље у идиличној вези, али је по изласку схватила да је малољетна дјевојчица остала трудна с њеним дечком!

Њих троје су се јуче ујутро појавили у Палати правде да би, како “Курир” сазнаје, поднијели кривичну пријаву против Чабаркапе због отмице 16-годишњакиње!

Они не знају гдје се она тренутно налази, па су се мајка, отац и стриц обратили тужилаштву.

- Иако су се Љуба и Срба препуцавали и једно другом претили тужбама, сада је све то постало небитно у поређењу с чињеницом да имају заједнички интерес. С Карађорђем данима покушавају да уђу у траг девојчици и Чабаркапи. Уверени су да ју је он отео јер данима не долази кући и не јавља им се на телефон - открива “Куриров” извор.

Они су полицији неколико пута пријављивали отмицу, али пошто нико није реаговао, одлучили су да оду директно у Палату правде.

Ни Љуба ни Карађорђе нису били расположени за разговор, а Срба нам је само кратко рекао:

- То није за јавност. Видели сте да смо били тамо заједно. Ништа нас више не питајте! – рекао је он.

Саша ме гледа боље од родитеља

Александра за “Курир” тврди да није отета.

- Не знам шта је с мојом фамилијом. Они мрзе Сашу па су ме приморали да га оптужим за силовање и друге ствари. Он мисли на мене и гледа ме боље него сви они заједно. Моји знају где сам и сваки дан смо у контакту. Једва чекам позив државних органа јер имам свашта да кажем – рекла је она.

Нисам је отео, пошла је са мном!

Чабаркапа, кога смо пронашли у Бечу, сматра да није прекршио закон.

- Боже сачувај шта они раде! Не плашим се кривичне пријаве јер ништа незаконито нисам урадио. Нисам отео Александру, она је својом вољом пристала да буде са мном. Она нема где да оде јер су је родитељи избацили из куће. Пре три-четири дана дошли смо у Беч код мог друга да се мало одморимо од свега. Са Александром сам из љубави, а са Љубом сам био Карађорђу у инат! – истакао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана