Буран обрт у разводу Џенифер Лопез и Бена Афлека: Глумац одлучио да ипак неће поднијети папире из шок разлога

ГС
Foto: Cosmpolitan

Латино дива Џенифер Лопез се наводно осјећа "бијесном и пониженом" због развода са супругом Беном Афлеком, уочи развода који дјелује неминовно.

Пјевачица (55) била је на насловним странама заједно са својим супружником глумцем (51), када је објављено да су папири за развод спремљени.

Сада су извори рекли за "Пејџ сикс" да је Бен одустао од подношења захтјева за развод у покушају да "заштити' Џенифер", након што је објављено да пар више не разговара.

Неименовани извор је рекао: "(Бен је) Понизио јер је направила велику ствар да је он љубав њеног живота. Имали су два вјенчања прије двије године. Ово је нека врста рекорда, они нису дјеца."

Такође се сматра да је Џенифер такође узнемирена брачним разлазом, јер су такође њихова дјеца умијешана у све.

"У ово је укључено петоро дјеце, знала је да ćе спојити породице. Није у потпуности прихватила да је готово", истакао је извор.

Џенифер има близанце Макса и Ему (16) из претходног брака са Марком Ентонијем, док Бен дијели Вајолет (18), Фина (17) и Семјуела (12) са бившом женом Џенифер Гарнер.

Извор је рекао да је Бен одустао од подношења захтјева за развод у покушају да "заштити" Џенифер.

Посљедњих мјесеци, некада вољени пар - који је раније излазио од 2002. до 2004. - приказан је без бурми и сада изгледа да ćе наставити са разводом након што је посљедњи покушај помирења пропао, пише Курир Стил.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана