Буран љубавни живот Гоце Тржан: За њен концерт овај београдски "шеик" купио је све карте!

GS
Foto: Instagram

Гоца Тржан на сцени је жива ватра, представља се као жена ратница, а иза маске се крије једна врло осјетљива и емотивна дама...

Гоца Тржан ускоро одржава солистички концерт поводом 30 година каријере, али ова фатална жена може да се похвали и невјероватним гестом који је доживела већ на самом почетку, који није ниједна пјевачица ни прије, ни послије ње. Наиме, 2001. године наступала је у Сава Центру, а а све карте је купио њен тадашњи дечко, бизнисмен Дејан Драгојловић. Желео је да пјева само за њега.

- Да је то истина, мислим да је новинарски посао да одеш у Сава Центар и да питаш када су склоњене карте за Центар Сава. За први дан. Карте за први дан Сава Центра склоњене су два дана после заказивања концерта. Толико о маркетиншком трику. У том тренутку ја сам издала албум "Желим да се променим". Радила сам уторак, среда, четвртак, петак, субота и уопште ми није био потребан никакав маркетиншки трик. То је урадио неко за мене. За мене као жену - објаснила је Гоца тада у емисији "Из профила".

Гоца и Гане Пецикоза прекинули су сарадњу након његових изјава о наводном маркетиншком потезу пјевачице. Иначе, Пецикоза је Гоци био менаџер, али и кум.

Та љубав није опстала, а изгледа да су уместо лепих успомена, остале озбиљне труме. Наиме, Гоца је 2017. године причала о веома тешком периоду у емотивном животу, пре брака са Иваном Маринковићем, иако никада није рекла од кога је претрпјела насиље. Међутим, многи су баш Драгојевића повезали са том причом.

- Не занима ме да ли се он нашао у причи, није то нешто што ме брине. Да сам хтела да се зна ко је он, рекла бих отворено. То је део мог живота, моје личности, онога што сматрам да сам преживела и да ме је нечему научило. Није битно ко је то урадио, него да сам преживела и како сам се изборила - говорила је Гоца тада за медије.

А недавно се опет осврнула на ову ситуацију која је одјекнула у медијима:

- То је једна прича која је моја. Нажалост, ми певачице смо склоне томе да хранимо свој его таквим стварима. Десило се у „Сава центру“, била сам много јака риба, онда смо покушали мало медијски да искористимо, нормално, а онда ме то много више коштало. Људи су мислили да смо ми то направили као неки хајп, намерно... Батице, мислим, ја ни сад немам те паре да купим три хиљаде улазница, не би ми пало на памет - објаснила је пјевачица.

Иначе, Драгојевић је био ухапшен у оквиру акције "Краба", јер се сумњало да је умјешан у малверзације са набавком уређаја у Институту за онкологију у радиологију. Међутим, ослобођен је оптужби 2016. године.

Љубавни живот ватрене плавуше увијек је интригирао јавност, а ни она никада није крила своја осјећања.

- У много песама је уграђено много делова мог живота. Знаш? Делова мојих срећно-несрећних љубави. Док сам снимала песму и албум "Загрли" раскидала сам са једним дечком, а већ сам била у вези са другим. Др**а, распад! Истина је, варала сам партнера. То је то... Била сам девојка, играла сам с - рекла је кроз осмијех.

Брак са Иваном Маринковићем

Љубавна прича са Маринковићем почела је врло занимљиво. Наоме, ријалити учесник никада није крио да је био Гоци велики фан.

- Искрено, био сам велики Гоцин фан, једва сам чекао да је упознам! Почео сам да радим као конобар у једном кафићу у Београду 2005. године, а упоредо сам продавао фирмирану гардеробу у бутику, где ми се остварила велика жеља! Гоца је једног дана дошла ту и тад смо се први пут видели. Онда је често свраћала и куповала ствари од мене. Поверила се нашој заједничкој другарици да јој се допадам и тражила јој мој број телефона - рекао је за медије Иван и додао:

- Нисам ни сањао да ћу успети да је смувам, а камоли да се оженим њом. Први се*с нам је био у Дому скиндиката, али не бих откривао тачно у ком делу дворане и како је све изгледало...

Послије кратког забављања су стали на луди камен, а већ 2007. године су добили ћерку Лену.

Убрзо су се вјенчали, а 2007. године су добили ћерку Лену.

- Убрзо после венчања, у априлу 2007. Гоца се породила и добили смо ћерку Лену. То су биле године када смо се много волели. Признајем, имали смо доста трзавица и падова у браку, али и много лепих момената, које ћу памтити цео живот - искрен је био Иван.

Током брачног живота, Иван се сусрео са озбиљном болешћу - енцефалитис, а Гоца је у тим моментима чинила све како се би се што прије опоравио.

Међутим, до краха љубави дошло је 2011. године, а тада су Гоца и Иван једно друго кривили за развод, а препуцавање је постало попут медијског рата.

– Баш као ни Иван, ни ја нисам желела да дође до ове ситуације. Зна се да је за танго потребно двоје, па и разводу доприносе двоје људи. Није ми тешко да признам да сам крива, али свакако нисам једина крива, баш као што нисам варала Ивана. Сад није важно ко је кога оставио, јер то неће променити ствар. Немам намеру да седим скрштених руку док ме појединци представљају као прељубницу, јер ја то нисам. Да сам желела да варам, сигурно бих одавно изашла из брака - причала је тада Тржанова, док је Иван тврдио да се управо она није довољно трудила.

Иако је прошла кроз буран развод, користи сваку прилику да истакне како би све опет поновила, јер је добила предивну ћерку која ју је оплеменила у сваком смислу.

Једна од њених пјесама, "Срећо нечија", има посебан емотивни набој јер је настала током фазе растанка од Ивана.

Диван однос са 14 година млађим

Гоца је праву љубав спознала поред Раше Новаковића, који је радио као бубњар у њеном бенду. Много пута је до сада рекла како је управо он научио да заволи и себе.

Иако ни у сну није мислила да је Раша постати њен муж, данас са њим живи бајку. Иако је Гоца старија од њега 14 година, они су прави примјер да су године само број, преноси Курир.

Пјевачица није имала у плану да послије развода улази осмијех у озбиљну везу, већ је хтјела да се забавља. Међутим, судбина је хтела другачије...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана