Брзо заборавила Милана: Рада Манојловић у вези са спортистом

smedia.rs
Брзо заборавила Милана: Рада Манојловић у вези са спортистом

Бивша дjевојка Милана Станковића, Радмила Манојловић никад љепше није изгледала, а разлог за то је нова љубав. Наиме, пјевачица је већ мјесец дана у новој вези са дечком кога од очију јавности скрива као змија ноге.

- Рада је већ више од месец дана у вези са новим дечком. После бурног раскида, ова веза јој баш прија, што се види и по њој. Веза са Миланом, која је била непрекидно под великом пажњом медија, научила ју је да скрива нову љубав, па тако чак ни најближим пријатељима није открила идентитет дечка - рекао је извор близак пјевачици и додао:
 

- Једино што је рекла јесте да је у питању спортиста, али име није желела да открије нити га је упознала са било ким из свог окружења. Иако се баве различитим послом, он њу у потпуности разуме и још ниједном јој није замерио честа пословна путовања и то што не могу да проводе много времена заједно. Рада се труди да све слободно време проводи са њим.

Пјевачица је имала у плану да се посвети каријери и да не размишља о новим везама, јер јој је раскид са Станковићем много тешко пао.

- Она је јако патила после раскида са Миланом, поготово што су сви њу кривили за раскид и повезивали је са разним мушкарцима. Причала је да јој не пада на памет да се опет упушта у тако нешто и да ће се посветити каријери, али њен нови дечко је био и те како упоран и баш се трудио око ње. На крају је морала да попусти и не каје се због тога, јер поред себе има правог џентлмена, на ког може да се ослони у сваком тренутку - прича наш извор.

Рада је остала недоступна за коментар, али вјероватно не би ништа ни признала, јер је недавно за један портал изјавила да јој је рано да прича о новој вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана