Брус је бољи и од купуса

Глас Српске
Брус је бољи и од купуса

Aмерички глумац Брус Вилис биће ново заштитно лице руске Труст банке, једне од 30 водећих кредитних установа у Русији.

Ова банка је на својим филијалама у Москви јуче окачила фотографије Вилиса са текстом "Труст је попут мене, само што је банка". Банка Труст објаснила је да је Брус Вилис персонификација повјерења и достојанства, што су вриједности ове финансијске установе. Претходно заштитно лице ове банке био је популарни руски дизач тегова Владимир Турчински, који је изненада умро прошле године у 46. години. Брус Вилис није прва холивудска звијезда која учествује у кампањама у Русији. Силвестер Сталоне је 2008. године био заштитно лице вотке "руски лед". Јунак серијала "Умри мушки" ће на рекламним паноима, чије је постављање почело у понедјељак, стајати најмање годину. Банка није открила колики хонорар је добио 55-годишњи глумац, а свјетски медији тврде да се ради о суми од три милиона долара. Колико су у Труст банци увјерени да су направили прави потез види се и из ријечи потпредсједника банке Дмитрија Чуксејева.

- Брус Вилис је много бољи и од купуса - рекао је за "Московски тајмс" Дмитри, који Вилиса, наравно, није поредио са купусом, већ са новцем, јер у руском сленгу купус означава паре.

До краја године у 170 руских градова биће постављени билборди са ликом главне фаце из филмова "Умри мушки", а Вилис ће се појављивати и на интернет рекламама, те у брошурама које ће банка дијелити клијентима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана