Брук Шилдс:Агаси поразбијао је све трофеје након што ме је видио с другим

Агенције
Брук Шилдс:Агаси поразбијао је све трофеје након што ме је видио с другим

У изливу љубоморе чувени тенисер Андре Агаси поразбијао је све трофеје које је освојио, зато што га је разљутило гостовање његове дјевојке Брук Шилдс у "Пријатељима“.

Четрдсетдеветогодишња Брук Шилдс је у својој аутобиографији написала да је њен бивши супруг Андре Агаси поломио све своје трофеје када је видио сцену из "Пријатеља“ у којој је она полизала прст Џоију односно, Мету ле Бланку. Три године је било потребно да се израде реплике трофеја које је до тада освојио.

Глумица је испричала како је изгледала њихова турбулентна веза, али и однос након вјенчања када је схватила да је све била једна велика грешка.

"Нисам могла да саставим реченицу. Јутро након вјечања сам схватила да је све била велика грешка. Нисам жељела да будем у браку. Схватила сам да још увијек није вријеме да се вјенчам“, рекла је.

Ипак, наредне двије године пар је доста био раздвојен због пословних обавеза, а њихова веза је само „опстајала“. Једном приликом, Агаси јој је признао да је у првом периоду њихове везе био зависник од кристалног мета што је још више направило раздор у њиховом односу.

"Била сам шокирана и повређена што ми то никада није рекао. Мислила сам да ће се наша веза заснивати на истини“

Брук је додала да јој је Агаси након развода 1999. године рекао да је права срећа што никада нису имали дјецу јер јој у супротном „не би тако олакшао развод“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана