Бројне славне личности гледале Новака: Највише пажње привукле припаднице љепшег пола (FOTO)

Г.С.
Foto: Профимедиа

ЊУЈОРК - Бројне славне личности гледале су Новака Ђоковића у финалу УС Опена, али и славиле велики успјех с њим.

Новак Ђоковић освојио је 24. Гренд слем титулу у каријери побједивши Данила Медведева у финалу УС Опена и уписао се у историју бијелог спорта, а овај меч и невјероватан успјех српског тенисера у Њујорку пратиле су бројне свјетске звијезде.

Највише пажње привукле су припаднице љепшег пола, међу којима су биле манекенка Емили Ратајковски, пјевачица Никол Кидман, глумица Ева Лонгорија и многе друге, пише Б92.

Здушно су навијале за Ђоковића, а меч који је ушао у историју тениса нису пропустили ни: Џастин Тимберлејк, Метју Меконахи који је са супругом Камилом Алвес сједио у Новаковој ложи, Стинг, Џесика Сајнфелд, Труди Стајлер и многи други.

Никол Кидман је била је у лежерном издању и расположена у друштву супруга Кита Урбана, а њена колегиница Ева Лонгорија је одушевила спортским издањем и навијачким духом, и то баш након што смо је гледали у савршеном купаћем костиму.

Емили Ратајковски, познати фото-модел и једна од најатрактивнијих жена света, уживала је на "Артур Еш" стадиону у близини Џастина Теруа, бившег супруга Џенифер Анистон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана