Бритни тражи дечка преко интернета

Агенције
Бритни тражи дечка преко интернета

Свјетска музичка звијезда Бритни Спирс, која је недавно раскинула са вјереником Џејсоном Тревиком, ријешила је да срећу потражи на интернет сајту за тражење партнера и нада се да ће коначно пронаћи мушкарца који ће је трпити.

Како не би остала сама, Бритни Спирс се, открива њен пријатељ, регистровала на једној америчкој интернет страници за тражење партнера, пише Дејли мејл.

Наводно, свиђа јој се то што може под лажним именом да кокетира с мушкарцима, јер нико не зна ко је она заправо.

Пјевачица данима не излази из куће, јер је очајна због недавног раскида са вјереником Џејсоном Тревиком.

Увјерена да ће тешко пронаћи мушкарца који ће је трпити, 31-годишња звијезда, која иза себе има два брака, сада се нада срећи преко интернета.

„Заситила се излазака и романтичних вечера. Свиђа јој се то што на интернету може да буде анонимна и да флертује с мушкарцима, јер се регистровала под лажним именом", наводи неименовани извор близак пјевачици.

Спирсова је, наводно, пронашла неколико потенцијалних „кандидата", који јој се свиђају. Сваки дан им шаље поруке, али се још увијек не усуђује да се састане са њима.

Иначе, Бритни је раскинула са Џејсоном годину дана након вјеридбе. Послије раскида удомила је пса, којим се похвалила на Твитеру, а написала је да ће јој он бити довољан. Међутим, убрзо је схватила да не може без дечка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана