Бритни Спирс се удаје трећи пут

Глас Српске
Бритни Спирс се удаје трећи пут

Ни послије два неуспјела брака пјевачице Бритни Спирс, њена мајка не губи наду да ће коначно моћи да се похвали добрим и узорним зетом, јавио је Мондо.

Према писању холивудских таблоида, Лин је одушевљена кћеркиним новим дечком Џејсоном Тревиком. Недавно је за њега изјавила да би био "супруг из снова" и да би вољела да се Бритни уда за њега.
- Он је тип човјека кога желим за зета. Дјеца га обожавају и стабилна је особа. Сви остали су је напустили, али он је остао уз Бритни и заштитио је кад јој је то требало - каже Лин.
Она је додала и да се Џејсон не допада само њој, него и свим пријатељима њене кћерке.
Aко се Бритни уда за Џејсона, биће то њен трећи брак. Пјевачица је раније била удата за средњошколску љубав, Џејсона Aлександера, али тај брак је трајао само један дан.
Послије тога ушла је у брак са Кевином Федерлајном, који је био плесач у њеној групи, са којим је добила два сина. Развели су се 2007. године, послије двије године брака.

- Бритни је увијек била искрена са Џејсоном и блиски су на заиста посебан начин. Он зна кроз што је све прошла, подржава је и мотивише да преузме одговорност за своје поступке - каже Лин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана