Бритни Спирс се јавно извинила Џастину Тимберлејку

ГС
Бритни Спирс се јавно извинила Џастину Тимберлејку

Бритни Спирс се извинила бившем дечку, Џастину Тимберлејку, због онога што је написала у мемоарима „The Wоman in Me“, преноси Дејли Мејл.

Њих двоје су били заједно од 1999. до 2002. године, али помпа се подигла након изласка њене књиге прошле године.

Спирсова је написала да је пјевач наговарао на абортус када је затрудњела, али и да је довео до тога да она изгледа као „блудница која је сломила срце златном дечку“ када су прекинули.

Током јучерашњег дана, пјевачица је на свом Инстаграм профилу написала да јој је заиста жао ако је некога повриједила оним што је написала, те је затим и похвалила Џастинове нове пјесме.

„Желим да се извиним за неке ствари које сам написала у својој књизи. Ако сам икога увриједила, од људи до којих ми је стало, јако ми је жао. Такође сам хтјела да кажем да обожавам нову пјесму Џастина Тимберлејка, ‘Selfish‘“, написала је у својој објави на Инстаграму па додала да јој се уз „Selfish“ свиђа и „Santicfied“.

Обожаваоци пјевачице су били пресрећни када су прочитали њену страну приче у мемоарима, а прошле недјеље су вратили њену пјесму „Selfish“ из 2011. године на топ-листе након што је Тимберлејк избацио нови сингл истог назива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана