Бритни Спирс „нестала“ са Инстаграма

ГС
Бритни Спирс „нестала“ са Инстаграма

Пјевачица Бритни Спирс (40) позната је по неочекиваним и голишавим фотографијама које објављује на свом Инстаграм профилу, међутим њен налог на овој мрежи више не постоји.

Нико не зна шта се заправо догодило са Инстаграм профилом познате пјевачице, а њени пратиоци су помислили да је разлог уклањања профила њено константно објављивање изазовних слика, које Инстаграм „кажњава“ тако да их уклони јер крше пословну политику.

Ипак, постоје и они који сматрају да је, с обзиром на то да је Бритни и даље активна на Твитер-у и са пратиоцима дијели мисли о срећи, профил на Инстаграм-у обрисала сама.

„Учим да је сваки дан нови лист и покушавам да будем боља особа и радим оно што ме чини срећном. Да, данас бирам срећу. Сваки дан себи говорим да би требало да отпустим бол и горчину коју носим, и покушавам да опростим себи и другима за ствари које су некога повриједиле“, написала је пјевачица на Твитеру само неколико сати након што је нестала са Инстаграм-а.

„Желим да будем неустрашива као када сам била млађа и да не будем толико уплашена. Молим се да има истине у Духу Светом и надам се да је тај дух и са мојом дјецом! Да, данас бирам срећу и радост, додала је.

Пјевачици иначе ово није први пут да нестаје са Инстаграм-а. Неколико пута је сама правила паузу од те мреже, а углавном би се вратила након неколико дана па се многи надају да ће тако бити и сада.

„Многи лошији тренуци које Бритни има ових дана су само дио прилагођавања овом новом поглављу њеног живота. Она није била слободна жена преко 13 година. Сада је само небо граница“, рекао је недавно извор за Паге Сиџ, преноси Telegraf.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана