Бритни Спирс на удару сина Џејдена: "Мама је психички лоше, нећу да је видим док не оздрави"

ГС
Foto: Aрхива/Aгенције

Бритни Спирс је жестоко одговорила на најновије изјаве свог сина Џејдена (15) да је њено психичко здравље нарушено и да ће бити потребно много времена да се њихови односи побољшају.

Џејден у интервјуу за ITV признао да ће "бити потребно много времена и труда да се његов однос са мајком побољша.

"Само желим да психички буде боље. Када буде боље, желим да је видим поново", рекао је.

Четрдесетогодишња поп звезда је одмах одговорила на друштвеним мрежама и прије свега поручила синовима да их много воли, извинила им се за све и објаснила зашто објављује фотографије какве објављује, јер сматра да у 40. години има право на то, поготово као жена којој је 13 година све било забрањено.

Свом сину је поручила да је боље да узме књигу у руке прије него што почне да прича о њеном интелекту и психичком стању.

Ипак, најоштрије замјерке је имала на рачун њиховог оца, свог бившег мужа Кевина Федерлајна оптуживши га да свакодневно пуши траву и да је лицемјер који није имао посао 15 година.

"Трудим се да будем најбоља особа која могу да буде. Надам се ће моја дјеца једног дана схватити моје потезе", написала је у дугачком писму на друштвеним мрежама.

"Свом сину Џејдену шаљем сву љубав свијета. Моја љубав према дјеци нема граница и дубоко ме растужује што је рекао да нисам испунила његова очекивања као мајке. Можда ћемо једног дана моћи да се погледамо и да попричамо отворено."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана