Бритни Спирс је трудна - послије 13 година “заточеништва” остварила највећу жељу

ГС
Бритни Спирс је трудна - послије 13 година “заточеништва” остварила највећу жељу

Бритни Спирс је управо објавила да је трудна! “Па, урадила сам тест за трудноћу... и, па.... имаћу бебу”, написала је 40-годишња пјевачица на Инстаграму.

Спирсова је додала и да је тест на трудноћу урадила након што је примјетила да се мало угојила.

Ово ће њеном вјеренику Сему Асгарију бити прво дијете, док Бритни из брака са Кевином Федерлајном већ има два сина - Шона Престона (16) и Джејдена Джејмса (15).

“Тешко је јер се сјећам како сам током претходне трудноће имала перинаталну депресију. Морам да кажем колико је то апсолутно ужасно. Жене тада нису причале о томе, неки су сматрали да је опасно ако се трудна жена жали. Али хвала Боги, жене сада причају о томе сваки дан и не морамо да то задржимо за себе као тајну”, додала је Бритни у својој објави.

Подсјетимо, жеља да се поново оствари у улози мајке и да добије дијете са својим вјереником био је један од покретача Бритнине борбе да се законски укине старатељство које је од 2008. године има њен отац Џејми Спирс, а које је утицало на све секторе њеног живота - приватни, пословни и финансијски.

Она је оптужила свог оца и њен тим да су јој забранили да се уда за Сема или да има дјецу са њим, те да су отишли дотле да су је натјерали да стави спиралу као један вид контроле рађања.

“Желим да се удам и да имам бебу. Имам спиралу у себи како не бих затрудњела, мој тим не жели да имам још дјеце”, рекла је прошле године Бритни пред судом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана