Бритни пјевала у полупразној загребачкој Aрени

Глас Српске
Бритни пјевала у полупразној загребачкој Aрени

Свјетска поп дива Бритни Спирс окупила је тек шест хиљада обожавалаца на концерту у суботу увече у загребачкој "Aрени", која може да прими око 12.000 посјетилаца. Публику је разочарала извођењем пјесама на плејбек, као и релативно кратким концертом.

Око сат и по Бритни је пјевала углавном хитове са новог албума, а послије сваке пјесме се пресвлачила. Тако је глумила Мерилин Монро, гејшу, Клеопатру, трбушну плесачицу те заводила све свјетлуцавим комбинезонима и плесом. На концерту у Загребу који је дио њене европске турнеје, назване по новом албуму "Famme Fatale", на плеј-листи углавном су се нашле нове пјесме, али обожаваоцима, међу којима су очекивано најгласније биле тинејџерке, то није нимало сметало.

Сценографија и продукција биле су на самом врхунцу. Концерт је обиловао специјалним ефектима, ватрометима, аутима, великим бројем видео-бимова, који су се по потреби дизали и спуштали на позорницу, а публика је вриштала на сваку промјену. Плесачи су одрадили врхунски посао и све се чинило као добро увјежбана позоришна представа.

Међутим, похвале се не би могле упутити и Бритни, која се све вријеме трудила да плеше и усклади отварање усана са музиком коју је примала у слушалице.

У "Aрени" је било мноштво познатих, између осталих Северина, Маја Цвјетковић, Рене Биторајац са супругом, Ивана Радовниковић и Невен Цигановић.

Фанове је највише одушевила када је у пјесми "Till The World Ends" имала велика анђеоска крила са којима се издигла изнад стејџа. Сјајна продукција била је очаравајућа, а Бритни је пред крај концерта довела и своје синове Шона Престона и Џејдена Џејмса који су публици махали са позорнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана