Бритни коначно проговорила: Отац је манипулисао са мном, плашила сам га се

ГС
Бритни коначно проговорила: Отац је манипулисао са мном, плашила сам га се

Свјетски позната поп звијезда Бритни Спирс отворила је душу након што је послије више од једне деценије ослобођена старатељства њеног оца Џејмија.

Бритни Спирс о оцу и мајци

Послије 14 година  Бритни Спирс је у новембру прошле године ослобођена старатељства које је омогућило њеном оцу Џејмију да контролише сваки аспект њеног живота. Страни медији су раније пренијели и да би Бритни могла да тужи оца с којим је прекинула комуникацију, јер ју је наводно током свих тих година тајно снимао и прислушкивао. Поп звијезда је сада са пратиоцима на свом Јутјуб каналу открила позадину свега онога кроз шта је пролазила претходних година.

Бритни тврди да су њени родитељи Лин и Џејми Спирс учествовали у завјери како како би преузели контролу над њеним финансијама након што је 'једна жена представила идеју Спеарсином оцу' 2008. године, још прије него што је пјевачица и била хоспитализирана. Пјевачица је истакла и да је њена мајка помогла оцу у реализацији плана, а Лин са којом је ћерка такође прекинула комуникацију, се огласила у коментарима.

Лин је у поруци написала како је увијек хтјела само најбоље за своју ћерку, те да је утучена што Бритни не разговара са њом. Иако је трошила милионе док је имала старатељство, увијек је наглашавала да јој никада не би окренула леђа.

“Бритни, цијели живот трудила сам се да подржим твоје снове и жеље! Дала сам све од себе да ти помогнем у невољама. Никада ти нисам и нећу ти окренути леђа”, написала је Лин, која је трошила Бритнине милионе током старатељства и поручила да је утучена јер немају комуникацију.

У снимку, Бритни тврди да је Џејми пажљиво осмислио њену присилну хоспитализацију, као и да она није имала у крви недозвољене супстанце, како се то раније присало.

Годинама је оклијевала да открије истину, али како каже, сада се ничега не боји. Присјетила се болних тренутака које је доживјела на врхунцу музичке каријере, али и периода када је била затворена у кући и када јој је било забрањено да се виђа са пријатељима.

Како је објаснила, дан прије присилне хоспитализације пробудила су је три хеликоптера које је ангажовао њен отац, а на све ово ју је упозорила мајка, али Бритни тада није разумјела о чему се ради. Четири сата касније, испред њене куће било је више од 200 папараца, како тврди, који су је снимали кроз прозор амбулантних кола док су је држали у колицима. Спеарсова тврди да сада зна да је то био план који је пажљиво осмислио њен отац како би преузео контролу над њеним финансијама.

“Све је било намјештено. Била сам уплашена, ништа од тога ми није имало смисла. Сјећам се када је први пут рекао: 'Ја сам Бритни Спирс и ја одлучујем', на што сам ја рекла 'Онда добро'“, присјетила се очеве контроле.

“Морала сам да учиним оно што ми је било речено. Рекли су ми да сам дебела и да сваки дан морам да идем у теретану. И једноставно, учинили су да се осјећам као ништарија.И прихватила сам то јер сам се бојала. Једноставно ме више није било брига јер нисам могла да идем гдје сам хтјела. Нисам могла да имам свој новац. И то је било деморализирајуће. Нисам имала приватност. Како су успјели то? И шта сам, направила да то заслужим? Нисам могла ни да пушим цигарете, људи који чекају смрт могу да пуше цигарете”, рекала је бијесно Бритни и додала да није смјела имати ни кључеве свог аутомобила.

Како је објаснила, радила је седам дана у недјељи, а сваки њен корак се помно пратио:

“Радила сам седам дана у недјељи, ниједан викенд није био слободан. Радно вријеме ми је било од осам од шест, а понекада бих у девет увече могла да погледам филм”.

Али то није све. Бритни је у снимку открила и да је била присиљена да се скида пред другима, а затим и да је била присиљена да оде у другу установу за ментално здравље почетком 2019. године, јер се успротивила плесном покрету током своје пробе. Када остане код куће и покуша да се супротстави Џејмију, он је ућутка, говорећи јој да ће изгубити ако оде на суђење. Наводно јој је рекао да има више људи на својој страни него она, да он има адвокате, а она не и да се не усуђује да му се успротиви.

Спирсова је недавно трећи пут стала на “луди камен” и рекла “да” свом 11 година млађем изабранику Сему Асгарију, док је њен бивши упао на имање на дан вјенчања и направио скандал због ког је морала да реагује полиција, преноси Mondo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана