Британски глумац тврди да је биолошки отац дјеце Мајкла Џексона ФОТО

Агенције
Британски глумац тврди да је биолошки отац дјеце Мајкла Џексона ФОТО

Лондон - Глумац Марк Лестер, који је почео да глуми још као дијете, каже да вјерује да је он биолошки отац дјеце покојног Мајкла Џексона, Принса Мајкла (16), Парис (15) и Бленкета (11) и додаје да ће се подврћи ДНК анализи како би то потврдио, преносе агенције.

Он наводи да га је Џексон замолио да донира сперму годину дана прије рођења дјеце, за које Лестер каже да страшно личе на његову дјецу, којих има четворо.

Лестер (54) је послао дирљиву поруку Мајкловој дјеци, са којима није био у контакту од Мајклове сахране 2009. године, а у поруци је написао: “Ту сам, дођите и посјетите Енглеску, ми ћемо пазити на вас”.

Марк Лестер каже да је накратко био заборавио на донацију сперме о којој су говорили почетком 90-их.

- Пошто ме је Мајкл питао да му донирам сперму ја сам потпуно био заборавио на то. Онда је, отприлике годину дана касније, опет поменуо ту тему и ја сам пристао - каже Марк Лестер.

Лестер прича како је Мајкл организовао да дође на клинику у Харли Стрит у Лондону, и како је ишао тамо неколико пута, дао сперму, али да о томе више никад нису разговарали.

- Док је Мајкл био жив, нисам о томе размишљао. Нисам то урадио да бих добио нешто из тога - прича глумац.

Постали су јако добри пријатељи, Лестер је чак био кум Мајкловој дјеци, и њихова дјеца често су заједно проводила распусте и викенде, и обавезно су се виђали кад год би Мајкл боравио у Британији.

Марк понавља да, док је Мајкл био жив, није размишљао о донирању.

Тек када је пјевач умро, и како су дјеца расла, примјетио је сличност између њих.

- Моја кћерка Оливија личи на Парис. И други су примјетили да Принс личи на мене из млађих дана - каже он.

Када је Лестер то једном поменуо породици Џексон, клан је ту могућност одбацио уз сарказам.

Лестер каже да ће урадити ДНК анализу једино ако то подрже и Мајклова дјеца.

- Не бих то урадио без њихове дозволе, али кад буду пунољетни, а то није далеко, ако буду хтјели, ја ћу то урадити – навео је он.

Лестер открива да је Џексон имао колекцију композиција које није снимио и да их је држао у сефу на имању Недођија, и да му је чудно што их још нико није открио.

- Није могао да пише, и зато је, кад год би му нешто пало на памет, морао то одмах да забиљежи. Ако би му на памет пао неки ритам, он би то одмах снимио на касетофон. Ти снимци негдје постоје јер ја сам их чуо - открива Лестер.

Пријатељство двоје дјеце-звијезда

Њих двојица упознали су се 1978. године послије концерта групе “Џексон 5” у Лондону.

Обојица су била дјеца-звијезде, и постали добри пријатељи.

- Око Мајкла је увијек била гомила људи, рачунајући и тјелохранитеље, али само мали број људи га је стварно познавао. Ја сам постао један од тих малобројних срећника – рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана