Британска принцеза на вjенчању Холи Валанс, пjевачице српског порекла

Aгенције
Британска принцеза на вjенчању Холи Валанс, пjевачице српског порекла

Аустралијска поп звjезда и глумица српског порijекла Холи Валанс (право име јој је Рејчел Вукадиновић) почела је припреме за своје гала вjенчање с богатим трговцем некретнина Ником Кендијем, а у жељи да вjенчање одржи у тајности, чак ни званицама којима је послала позивнице није открила тачан датум и локацију вjенчања.

Она се вjерила прошлог Божића на Малдивима, а прошле недjеље је на 300 адреса послала позивнице за своје вjенчање, за које се за сада зна да ће бити уприличено у Лос Анђелесу, будући да су се она и њен вjереник упознали управо у том граду.

Британски медији успjели су да се докопају неких детаља везаних за њено вjенчање, те се тако зна да је Холи одлучила да ће њену вjенчаницу креирати Сара Бартон, дизајнерка која ради у кући „Александар Меквин" и жена која је осмислила чувену вjенчаницу британске принцезе Кејт.

Међу званицама ће се наћи велики број славних личности, укључујући и неке чланове британске краљевске породице као што је унука краљице Елизабете II, принцеза Беатриса, али и пjевач Брајан Фери, те музички могул Сајмон Кауел и многи други.

Вjенчање, које ће се по свој прилици догодити тек идућег септембра, трајаће два дана, а Холи планира да своју родбину из Аустралије доведе у Америку.

Холи је већ мjесецима на дијети како би успjела да дотjера линију пред најсрећнији дан у свом животу, а једно вријеме је избјегавала појављивање у јавности јер је кубурила с вишком килограма, да би скорије урадила провокативни сет фотографија и показала да је вратила добро познате облине.

Пјевачица и глумица је рођена као Холи Рејчел Вукадиновић, а дијете је мјешовитог брака Британке и Србина и има двије млађе сестре Олимпију и Коко. Још као тинејџерка добила је улогу у једној од најпопуларнијих аустралијских ТВ сапуница „Neighbours", у којој је својевремено играла и Кајли Миног.

Она је 2002. издала свој до сада најуспjешнији албум „Footprints", који јој је донио свјетску славу, а у међувремену је играла у познатим серијама попут „Бјекства из затвора", „Истражитеља из Мајамија", „Свите", била заштитно лице многих козметичких кућа и учествовала у британском „Плесу са звјездама".

Маг некретнина

Ник Кенди и његов брат власници су једне од највећих британских агенција за некретнине. Као добар показатељ тога коликим богатсвом располажу, може да послужи то што су прије двије године, између осталог, продали стан у Монаку вредан 314 милиона долара. Такође, они стоје иза једне од најелитнијх зграда у Лондону - „One Hyde Park".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана