БРИТ награде: Дубоки деколтеи и гола леђа ФОТО

Агенције
БРИТ награде: Дубоки деколтеи и гола леђа ФОТО

БРИТ награде привукле су највећа имена музичког шоубизниса а упркос хладном фебруарском дану у Лондону даме на црвеном тепиху биле су разголићене као и увијек, јавиле су агенције.

Џеси Џеј прва се појавила, покренувши тренд црних хаљина. Она је задивила многе својом „версаће" хаљином са дубоким деколтеом и „џими чу" ципелама.

Слично њој, Тејлор Свифт се одлучила за црну креацију до пода са провидним умецима, либанског дизајнера Елија Саба.

Рита Ора признала је да је разматрала неколико хаљина и да је одлучила шта ће да носи у посљедњем тренутку.

На крају је изабрала сатенску ружичасту хаљину без леђа руске креаторке Уљане Сергенко.

Aктуелна Бонд дјевојка Беренис Малро "подигла је температуру" у изазовној сребрнкастој хаљини "дона каран" са деколтеом.

Пјевачице Емели Санде и Aдел и бенд Мумфорд & Сонс неки су од добитника британских музичких награда БРИТ које су додијељене синоћ у лондонској О2 арени.

Aмели Санде која је пјевала на церемонијама отварања и затварања Олимпијских игара у Лондону, освојила је награду у двије категорије - најбољи женски извођач (категорија у којој је постхумно номинована и Ејми Вајнхаус) као и награду за најбољи албум "Оур Версион оф Евентс".

Пјевач Бен Хауард такође је освојио двије тачкасте статуе које је дизајнирао Демијен Хирст, у категоријама најбољи британски пјевач и најбољи дебитант.

Aдел је добила награду за најбољи британски сингл "Скајфол" из истоименог филма о Џејмсу Бонду, а група Мумфорд & Сонс је побиједила у категорији за најбољи фолк бенд.

Aмерички р'н'б пјевач Френк Оушн је награђен као најбољи мушки извођач који није из Велике Британије, док је Лана дел Реј освојила исту ту награду у женској категорији.

Награду за најбољи живи наступ освојила је група "Coldplay", а најбоља страна група је "The Black Keys".

Церемонију у О2 арени отворио је састав Мусе нумером "Supemacy".

Међу осталим извођачима који су синоћ наступили били су и Џастин Тимберлејк, Тејлор Свифт, Роби Вилијамс и други.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана